За нас

Добре дошли в най-новата ни изключителната колекция на  сребърни бижута Effect Silver. 

Онлайн магазин www. effectsilver.com е собственост на Дисилвър ЕООД с адрес на регистрация гр.Велико Търново, ул.Сан Стефано 16 ЕИК 204101066 . 

Дисилвър  ЕООД притежава Удостоверение за регистрация от Министерство на финансите под номер 6131 от 26,10,2016 г. за дейности по добиване, преработване и сделки с благородни метали и скъпоценни камъни по занятие - местно производство и от внос. 

Регистрацията в Министерството на финансите е задължителна за всеки търговец на ценни метали и скъпоценни камъни и е гаранция за произхода и автентичността на продуктите. Винаги проверявайте дали търговците, от които пазарувате подобни стоки са изпълнили законовите изисквания!

 Нашият опитен екип работи със сребърни бижута над 20 години, така че можете да бъдете сигурни, че нашите продукти са от най-високо качество и дизайн. През годините нашата мисия никога не се е променила - ние сме посветени да  осигурим красива сребърна бижутерия и най-доброто в грижата за клиента.

Ние искаме да предадем опита при  избора и носенето на нашите дизайнерски бижута. 

Освежете вашия гардероб с бижута и бъдете бляскави. Ако търсите цвят, предлагаме полу-скъпоценни камъни розов кварц, аметист, тюркоаз, цирконии.

Приятно пазаруване!


Магазини „Effect silver” в страната:

Гр.Велико Търново

Ул.” Васил Левски” 12

 

 Гр.Велико Търново

Ул.” Васил Левски” 15

 

МОЛ – Велико Търново

Гр.Велико Търново

Ул.” Оборище” 12 

 

Гр.Горна Оряховица

ТЦ „Киното”

Пл.Г.Измирлиев

 

Гр.Шумен

Сити Център

Ул.Съединение 1

 

Гр.София

Ул. Георг Вашингтон 13

 

Гр. Троян

Ул.Васил Левски 48

 

Комплекс „Елените” – Свети Влас

Работи през летния сезон

\r\n