Плащане

Наложен платеж (разплащане при доставка)

Заплащане на дължимата сума в брой на куриер при получаване на поръчаните продукти на подаден от Вас адрес. В присъствието на куриера е препоръчително:

Да отворите пратката;

Да проверите дали поръчаната стока отговаря на поръчката Ви;

В случай на счупена/повредена пратка се изготвя протокол съвместно с куриера.


Плащане през системата на Epay.bg

Можете да платите през системата на Epay.bg, ако притежавате дебитна или кредитна карта, издадена от банките, включени в системата.

След избор на плащане през Epay.bg в процеса на поръчка, Вие ще бъдете автоматично пренасочени към страницата на оператора, където трябва да въведете потребителското си име и парола и да потвърдите плащането. След което ще бъдете прехвърлени на нашата страница www.eliteprecious.com, което автоматично потвърждава плащането. Вашата поръчка ще бъде изпълнена след получаване на превода в нашия акаунт в Epay.bg. За повече информация, посетете www.epay.bg

Плащане през системата PayPal

Системата обслужва следните видове дебитни и кредитни карти Visa, Mastercard, Discovery, American Express , издадени в България и чужбина и може да приема плащания през банкови сметки (само от САЩ). Когато изберете този вид разплащане, ще бъдете автоматично прехвърлени на страницата на PayPal.com, където трябва да въведете своят e-mail адрес и парола или ако нямате, необходимо е да се регистрирате. След което да следвате стъпките за плащане през системата на Paypal.

По банков път

Като преведете съответната сума на нашата банкова сметка:

Банка "ПИБ"  АД, гр. Велико Търново,

IBAN: BG 60 FINV 9150 1016 7674 02 (BGN)

BIC: FINV BGSF

Титуляр на сметката: "Дисилвър" ЕООД

За начало на поръчката се приема потвърждението, че клиентът е превел парите по сметката на Дисилвър ЕООД.

За да получите подаръка до края на следващия работен ден е необходимо да преведете сумата в клоновете на Първа инвестиционна банка или друга българска банка (включително чрез система за online банкиране) най-късно до 11.00 часа.